Första veckan på jobbet snart gjord efter en för oss märklig sommar. Det är svårt att sätta fingret på vad som är det märkliga. Vi var, såsom vi varit i de senaste 13 åren, i vår stuga i Norrland. Visst var vädret i juli lite sisådär men vi har badat och solen har stundvis lyst på oss. Men något märkligt överskuggar sommaren. Maken känner sig till och med snuvad på semestern.

Men med tanke på den vår vi har bakom oss är det kanske inte så konstigt. Vi är vana att känna oss fria och ha många valmöjligheter men så har det inte varit. Varje förslag på semesteraktivitet har behövts titta på med coronaögon; badhus, lekland, hotellnatt, loppis. Och inte har det varit någon mening att drömma sig bort och titta efter utlandsresor regniga dagar.

Nu står vi inför en höst som vi behöver ta oss an med coronaögonen på. Men det är som bekant inte hur vi har det, utan hur vi tar det som är viktigt att fokusera på. En annan sak vi kan göra är att göra en “moodboard” och på så sätt påverka hur hösten blir. Hur du gör din moodboard kan du läsa här.

Ta hand om dig!
Anna Ahrenfelt
grundare & VD Hållbar Vardag