I dagens samhälle har vi alldeles för lite tid till återhämtning och reflektion. Får vi sen en stund över kan det vara svårt att få fram rätt tankar på beställning. Just det tog vi fasta på och skapade våra reflektionskortlekar ME & FAMILY. Oavsett om det gäller dig själv eller hela din familj så hjälper våra reflektionskort att på ett både lustfyllt och givande sätt att reflektera över vardagen.

FAMILY och ME edition består av 32 frågekort med åtta olika teman och ger dig chansen att reflektera över frågor om vad du mår bra av och vad som kan hjälpa dig att skapa en meningsfull vardag, hemma och på jobbet. Korten kan användas på egen hand, tillsammans med familjemedlemmar eller vänner.

Dessutom finns en tredje variant för arbetsplatsen, kanske något att tipsa chefen om! WORK edition består av 36 kort där organisation och arbetsmiljö bryts ned till konkreta frågor för både den enskilde och arbetsgruppen. Den kan med lätthet användas på det återkommande veckomötet, men också som inslag i en workshop.

Eller varför inte förkovra dig med någon av böckerna i shopen!

Visar alla 5 resultat